www.zwift.kupikolo.si

  • DIGISPOT oglaševanje, Samir Handanagić s.p
    Direktor, DIGISPOT oglaševanje, Samir Handanagić s.p

    S celostno podporo DS Team smo si upali stopiti naproti našemu novemu izzivu, izvedbi virtualnih kolesarskih tekem na spletni strani Zwift.Kupikolo.si. Projekt spletne strani je bil zahteven zato, ker so njeni potencialni uporabniki vajeni najnaprednejših virtualnih platform in aplikacij, zato je spletna stran terjala tudi povezanost in usklajenost z drugimi aplikacijami. To je seveda zahtevalo tako grafično dodelanost kot optimizacijo vse spletnih prijavnih protokolov na sami strani namenjenih prav uporabnikom. Veseli smo bili, da nam je naproti stopil tako zanesljiv partner kot je DS Team, ki je s svojimi strokovnimi nasveti in predlogi optimalnih rešitev omogočil, da je spletna stran Zwift.kupikolo.si zaživela že v zimskem obdobju in bo svojo pot že utečeno nadaljevala pomladi in jeseni. DS Team vidimo kot zanesljivega partnerja tudi pri naših prihodnjih projektih.

Izdelava spletne strani: www.zwift.kupikolo.si

Izdelali smo spletno stran za potrebe podjetja DIGISPOT, ki na svojem kolesarskem portalu www.kupikolo.si ponuja tudi virtualno dirkanje. Spletna stran www.zwift.kupikolo.si organizira virtualno dirkanje na kolesih.
Projekt je zajemal pripravo grafične zasnove in izdelavo spletne strani.  Na spletno stran smo vključili tudi spletno prijavo z vsemi potrebnimi elementi vplačila za virtualno dirko. Domeno in gostovanje je stranka zagotovila na njihovih obstoječih strežnikih. 

 

Stranka: DIGISPOT Samir Handanagić s.p.

Projekt nastal: januar, 2021

Storitve
Izdelava spletne strani