SPLOŠNE DOLOČBE

Storitve ponudnika DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p., s sedežem Trg na Stavbah 7, 1270 Litija (v nadaljevanju: ponudnik) obsegajo vse storitve, ki se tržijo pod to storitveno znamko še posebej:

  • Izdelava spletnih portalov, strani in trgovin,
  • Gostovanje spletnih strani in trgovin,
  • Registracija in administracija domen,
  • Optimizacija spletnih strani in trgovin,
  • Elektronsko komuniciranje in e-mail marketing,
  • Spletni marketing,
  • Vzdrževanje spletnih portalov, strani in trgovin.

Naročnik storitev podjetja DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. je vsaka pravna ali fizična oseba, ki je preko spletne strani ali na kakšen drug pisni način naročila storitve ponudnika (v nadaljevanju naročnik).

Splošni pogoji poslovanja so temelj vseh pogodb, ki jih skleneta ponudnik in naročnik.

Strinjate se, da podjetje DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. koristi tretje osebe pri zagotavljanju strojne in programske opreme, omrežja, prostora na diskih in s tem povezane tehnologije, potrebne za izvajanje storitev.

Cenik storitev je vedno objavljen na spletnih straneh ponudnika in se lahko za prihodnje obračunsko obdobje spremeni brez predhodnega obvestila. Za datum spremembe se šteje datum objave na spletnih straneh. Podjetje DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. ne bo odgovorno naročniku niti kateri koli tretji osebi za popravke, spremembe cen ali opustitev storitev.

 

ODDAJA NAROČILA

Naročilo naročnik odda po elektronski pošti ali preko spletnega obrazca. Z oddajo naročila, je naročnik seznanjen s pogoji poslovanja in jih v celoti sprejema. Pod pravno formalno veljavno naročilo spada elektronska pošta (email). Z oddajo naročila se strinjate z našimi pogoji poslovanja ter se obvezujete, da boste svoje obveznosti poravnali v roku in skladno s pogoji.

 

CENE IN OBRAČUN STROŠKOV

Vse cene (na spletni strani www.pocenistran.si in v vseh informativnih ponudbah ter izračunih) so navedene v EUR in brez DDV saj nismo zavezanec za DDV. Ponudnik vse svoje storitve obračuna skladno s cenikom podjetja, in sicer na dan opravljene storitve (ali pogojno z drugim terminom dogovorjenim naročnikom).

Podjetje DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. je upravičeno zaračunati višjo ceno v primeru, če je končni porabljen čas večji od predvidenega, tudi po tem, ko je bila cena že dogovorjena.

Če se opravljena storitev ne plača v 8 dneh po končanju projekta ( beri: ko naročnik pisno potrdi, da je spletna stran/trgovina končana ali z drugimi besedami, ki se smatrajo kot beseda končano) ima podjetje DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p pravico do povišanja končne cene za 20% prejšnje cene.

 

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Ta izjava o varovanju zasebnosti opredeljuje zbiranje in uporabo podatkov o obiskovalcih spletnega mesta.

Večina vsebin na spletni strani je dosegljivih brez zbiranja osebnih informacij o uporabniku. Informacije, ki jih zbiramo med splošnim obiskom, so podatki iz standardnega strežniškega dnevnika, ki se uporabljajo za analizo uporabe in izboljšanje uporabnosti spletne strani. Med njimi ni osebnih podatkov.

Pri pregledovanju spletnih strani strežnik v vašem računalniku v tako imenovanem piškotku (cookie-ju) shrani delčke informacij, ki niso osebne narave in se uporabljajo za prijaznejšo uporabo spletnega mesta. Ko na vašem računalniku zaprete vse spletne brskalnike, uničite tudi vse piškotke, ki jih je spletno mesto www.pocenistran.si začasno shranilo na vašem računalniku. Svojemu brskalniku lahko naročite, da vas opozori vsakič, ko vam strežnik pošlje piškotek ali mu spremenite nastavitve, da ne sprejema piškotkov.

Za pošiljanje povpraševanja morate vpisati svoje podatke v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov, zato potrebujemo dovoljenje uporabnika. Kadarkoli lahko zaprosite, da vaše kontakte izbrišemo, v tem primeru nam pišite na info@pocenistran.si.

Ko pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca, bomo vaš e-poštni naslov uporabili izključno za kontaktiranje osebe v namen, ki ga je navedel pri pošiljanju povpraševanja.

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

HRANITEV DATOTEK

Podjetje DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. ni dolžno hraniti končnih multimedijskih izdelkov, ki se jih posreduje naročniku po opravljeni storitvi (npr. logotip podjetja, razne oblikovane tiskovine, datoteke spletnega mesta, fotografije, videi …).

 

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Podjetje DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. ne odgovarja za morebitne izpade strežnikov ali nedelovanje spletne strani zaradi napak podjetja, pri katerem je zakupljeno gostovanje spletne strani.

Po pisni potrditvi izdelave spletne strani je naročnik dolžen plačati predplačilo v višini 50% od končne zastavljene cene.

Naročnik se obvezuje, da bo podjetju DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. plačeval storitve najkasneje v roku 8 dni od izstavitve računa. V primeru neplačila po štirinajstih (14) dneh ima DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. pravico naročniku, po predhodnem obvestilu, takoj prekiniti dobavo vseh storitev. DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. v tem primeru ne odgovarja za dejansko nastalo poslovno škodo naročnika. Naročnik se zavezuje, da bo poravnal tudi morebitne stroške nastale s ponovno vključitvijo storitve.

 

REFERENCE

V kolikor ni v začetku sodelovanja med podjetjem DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. in naročnikom drugače določeno, si DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. pridržuje pravico do objave končnih izdelkov (oblikovanih izdelkov, fotografij, videov, spletnih strani  ipd.) kot referenco na svoji spletni strani, Facebook profilu in Instagramu.

Ponudnik in naročnik spore rešujeta sporazumno. V nasprotnem primeru spore rešuje stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

 

ODZIVNI ČAS IN NUJNOST DEL 

Kot odzivni čas, se šteje čas, ki preteče med prejemom zahtevka preko kontaktnega obrazca za določeno delo in pričetkom njegovega izvajanja. Za dela, katere nujnost ni izrecno navedena, se smatra stopnja nujnosti “normalno“. Predvideni odzivni čas za naloge iz te skupine znaša 3-5 delovnih dni. Dela, opredeljena s strani stranke kot “nujna”, se začnejo izvajat že naslednji delovni dan. Zahtevek mora biti oddan najkasneje do 15:00 ure tekočega dne, da se prične njegovi izvajanje naslednji delovni dan. Odzivni čas se upošteva le strankam, ki imajo sklenjem paket vzdrževanja.

 

GOSTOVANJE IN REGISTRACIJA DOMEN

Storitve registracije .si domen, ki jih opravlja ponudnik so podvržene pravilom in postopkom, ki so določeni v Splošnih pogojih javnega zavoda Arnes (register .si domen). Zato si ponudnik pridržuje pravico do spremembe svoje ponudbe in Splošnih pogojev poslovanja brez predhodnega obvestila.
Spletna gostovanja in domene se naročajo za dobo najmanj 12 mesecev  oz. do preklica, morebitne odjave pa je potrebno pisno sporočiti vsaj mesec dni pred iztekom naročnine na ponudnikov naslov.

 

PIŠKOTKI

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato da lahko razlikujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število ter tako izboljšujemo delovanje strani. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Splošni pogoji poslovanja so v veljavi od 22.01.2018

 

Comments are closed.