Izdelava spletnih strani
spletne strani za mala, srednja in velika podjetja
nacrtovanje-spletne-strani

1. NAČRTOVANJE SPLETNE STRANI

Izdelava spletnih strani se prične z zbiranjem informacij o naročniku, njegovih željah, ciljih in strategiji. Najpomembnejša je strategija, saj lahko na podlagi le-te zastavimo poslovne cilje in se jim poskušamo najbolje približati. Vedno se postavimo v vlogo potencialnih naročnikov in na podlagi njihovih interesov določimo najboljši koncept izdelave spletnih strani. Zbrani podatki so osnova za določitev potrebne velikosti gostovanja in domene, v kolikor je to potrebno.

dizajn-in-koncept-spletne-strani

2. Dizajn in koncept spletne strani

Na podlagi pridobljenih podatkov v fazi načrtovanja, naredimo prvi osnutek oziroma koncept spletne strani, ki vsebuje načrt spletne strani in analizo tipičnih vsebin spletne strani. V prvi plan postavimo vašega uporabnika/potrošnika, ki bo na spletni strani dobil vse ključne informacije o vas. Ogledamo si tudi spletne strani vaše konkurence in izberemo ustrezne tehnološke rešitve. Faza dizajna je zelo pomembna, saj sta prijetna oblika vaše spletne strani in dobra vsebinska arhitektura, kazalnika urejenega in uspešnega podjeta. Tako pridobite visoko zaupanje vaših (potencialnih) kupcev.

razvoj-spletne-strani

3. Razvoj spletne strani

Na podlagi vaših zbranih informacij in grafične podobe spletne strani se prične razvijati vaša novo spletna stran. Razvoj zajema vse že vnaprej predvidene funkcionalnosti spletne strani, ki jih podpiramo z inštalacijo gradnikov. V fazi razvoja se naročniku omogoči “live” dostop do začasne delovne verzije, ki jo skupaj z nami pripeljemo do konca. V tej fazi se pričakuje največje sodelovanje obeh zainteresiranih strani.

zakljuceni-projekti

4. SEO in produkcija

Predno vašo spletno stran pošljemo v orbito, jo testiramo in preučimo vse možne scenarije. Po testiranju vam spletno stran predstavimo na “live” naslovu. Spletna stran je lahko dobro konceptirana, a vam le-ta ne pomaga, če nimate kvalitetnega obiska. Zato je potrebno spletno stran optimizirati za spletne iskalnike. SEO je metoda, s pomočjo katere se vašo spletno stran uvrsti na sam vrh rezultatov iskanja v spletnih iskalnikih.

Vaše povpraševanje nič ne stane!