page-header

Kako nas dodati preko Qr kode med vaše kontakte?

DS Team - QR koda
Ali ste že siti tiskanih vizitk ? Ste vizitko podjetja imeli in jo nekam odložili in jo ravno sedaj potrebujete? Na ta vprašanja smo vam odgovorili. 

QR koda na naši vizitki dela za vas vse dni v letu, kjerkoli.

DS Team, spletne storitve, Dejan Simić s.p. lahko s pomočjo aplikacij hitro shranite med svoje kontakte in jih imate vedno pri roki.

 

Kaj je QR koda ?

QR koda je matrična črtna koda, ki jo lahko berejo vse sodobne “pametne” naprave (mobilni telefoni, tablice…itd). Naša DS Team, Dejan Simić s.p. QR koda na digitalni vizitki vsebuje vsebuje podatke t.i. elektronske vizitke, digitalizirano obliko tiskanih informacij.

 

Prednosti QR kode?

QR koda so so zaščitene pred poškodbami, saj se podatki na njih ohranijo tudi, če je koda poškodovana ali umazana. Posebnost matrične črtne kode je tudi ta, da je koda berljiva iz vseh kotov oziroma je vsestranska.

 

Postopek branja QR kode

QR kodo skeniramo tako, da na vaši pametni napravi (mobilnem telefonu) odpremo aplikacijo za branje QR kod. Mobilni telefon nato usmerimo kar na našo spletno stran in sicer na meni Kontakt proti QR kodi tako, da je koda vidna na zaslonu in počakamo, da aplikacija kodo zazna in jo prebere. Aplikacija vam bo podatke enostavno prenesla preko aplikacije v vaše kontakte.

 

Aplikacije za skeniranje QR – kode ?

Za uspešen prenos podatkov iz QR kode v vaše pametne naprave, potrebujete nameščeno aplikacijo za branje QR kod, ki jo lahko na mobilni telefon naložimo preko storitve Google Play (sistem Android) ali Apple App Store (sistem iOS).

Google Play App Store